Profil

Fotografia mea
las descrierea mea la discreţia altora.

miercuri, 29 februarie 2012

Gânduri printre rânduri

 Lumea spune că e sfârşit de iarnă, dar vremea zice că e prea devreme.
 Comuniştii spun că a venit sfârşitul alianţei, dar sfârşitul o să vină când ei o să ridice bacalu.

*
 Natalitatea scade ca şi stratul de zăpada. Mă gândeam că poate se implementează un program de reproducere prin skype.
 Au putut să-l aducă pe Joe Biden la Chişinău, nu pot să aducă o moldoveancă acasă. Şi cum se gândesc să-i motiveze pe bieţii cetăţeni plecaţi la munci peste hotare, dacă nici potenţiala candidată la preşedinţie nu vrea să se reîntoarcă?

*
 Cică în Rusia e campanie electorală. Cică ursul îşi schimbă locul cu vulpoiul şi nici bursucul roşu, nici maimuţa liberală nu pot face nimic. De miliardari nu se vorbeşte de rău, că nici nu ştii de unde mai răsare o criză.

*
 Încă anul trecut v-am invitat să răspundeţi la întrebarea "ce vârstă aveţi?". Spre bucuria mea, majoritatea sunteţi adulţi. Respectiv, pot să mă exprim fără ocolişuri. Şi ca să nu fiu acuzat de fals, iată rezultatele:
15-18 ani
  2 (7%)
18-20 ani
  1 (3%)
21-25 ani
  12 (44%)
>25 de ani
  12 (44%)
P.S. Vă mulţumesc pentru receptivitate.
P.P.S. Pentru cei care sunt încă minori, sper să creştem împreună (şi la propriu, şi la figurat).

*
 Vestea bună pentru plămânii mei: m-am lăsat de fumat (şi nu datorită campaniei "Oleg, lasă fumatul" sau din cauza scumpirii preţurilor la ţigări, ci pentru că înainte de vestea bună a fost o veste proastă).

*
 Sunt recunoscător unui om iubitor, grijuliu şi răbdător pentru fiecare clipă petrecută alături. (Mariana, asta ţi-o spun nu pentru că se apropie 8 martie, ci pentru că degrabă vii acasă, iar când vii acasă e sărbătoare)